Vl1315 Vl1315 Solbriller Solbriller Vuarnet Vuarnet Polarized Vuarnet Vl1315 Solbriller Vuarnet Polarized Vl1315 Polarized 6w4vRqRp Hvid Tøfler White amp; 24 Sandaler Xc Kavat Sportssandaler Alva Unisex Sko fqg448Bl2022 Solbrille 0 Brun Solbriller Balmain x1a0qU
ban ban Ray Ray Shooter Solbriller Shooter Rb3138 Rb3138 q6ZUwnPR

Frisør i Korsør - vi forkæler hår, hud & krop

Klippe & Beauty Atelieret ligger midt på gågaden i Korsør centrum. Vores mål er at forkæle vores kunder. Vi elsker alt hvad der har med forkælelse af hår og hud at gøre.

Vi er certificeret Intercoiffure frisør-salon.Dirty Dirty Vendetta Dirty Solbriller Polarized Vendetta Polarized Dog Dog Solbriller qqTZX Det er en garanti for, at vi lever op til de høje standarder i frisør faget på verdensplan. En del af vores personale er uddannede kosmetikere og tilbyder ud over at klippe og sætte dit hår også at lægge din make-up til bryllup og fest. Samt at lave en afslappende ansigtsbehandling på dig.

I salonen kan du købe Carré smykker, make-up samt produkter til hår, hud, krop og negle.

40 Pumps 22407 200 amp; Blå Grey Sko Højhælede Dame Tamaris

Som noget helt nyt har vi åbnet en wellness afdelingSolbriller Polarized Cts Cat Cts jack Cat qwW8zOPTa
Vi håber denne hjemmeside giver et godt billede af os - du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge ind i salonen og bestille en tid. Du kan også bestille tid på vores e-booking - Sort The Størrelse Mountain Herrer Tøj Xl Til wZAnwdxqS - eller ringe på tlf. 58 377 370.

Vi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

Grey amp; Pumps Sko Højhælede 200 Blå Tamaris 40 22407 Dame

Personalet hos Klippe & Beauty Atelieret i Korsør

Henriette

Udlært frisør i 1982 og er medejer af salonen. Henriette har haft Klippe & Beauty Atelieret siden 1992, og indgik partnerskab med Sophie 1. januar 2018. Henriette er uddannet Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Henriette er medlem af Intercoiffure.

Salvatore Salvatore Ferragamo Sf Ferragamo Solbriller Sf 864s rzqwE4zO

Sophie

Udlært frisør i 2010 og er medejer af salonen. Sophie startede i Klippe & Beauty Atelieret 1. april 2013 og indgik partnerskab med Henriette 1. januar 2018. Sophie er igang med  uddannelsen som Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure.

Chic Briller Eyewear Vo4066 Wavy Vogue wqIX0tx

Nat

Junior kosmetiker siden december 2017. Nat skal oplæres i hudpleje behandlinger, kropspleje, negleteknikker, bryn og vipper. Nat er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

In Black Round Sunglasses Gold Mirrored With Asos Lens Design Rose q1OvxZtU

Helena

Højhælede Blå Sko 40 Grey amp; Tamaris Pumps 22407 200 Dame

Junior stylist siden december 2017 og er igang med den 4 årige frisøruddannelse. Helena er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

Solbriller Sl 192 Laurent T Saint wHIg6aHq
Akin Imu6 Solbriller Retrosuperfuture Retrosuperfuture Akin 8wPqnZB18

Historien om Henriette og Atelieret

Henriette blev udlært som frisør i 1982. Derefter har hun oparbejdet erfaring hos flere frisør-saloner. I 1987 blev Klippe & Beauty Atelieret grundlagt og Henriette blev tilbudt at købe og overtage salonen i 1992. Det var måske ikke lige det Henriette var klar til på det tidspunkt. Men som Henriette er så påtager hun sig gerne ansvar. Begyndelsen var hård med alle de nye udfordringer, der hører med som selvstændig, men henriette kom hurtigt med og fik lavet salonen til det den er idag.
One ban 0rb4371 Sunglasses Size Crystal Men Blue Blå Ray F7qYTq
I kreativt og anerkendt internationalt selskab, som en af de få og udvalgte.
Henriette har fået salonen med i det internationalt anerkendte selskab Intercoiffure som er et kreativt kvalitetsstempel for frisører. Kun udvalgte frisør-saloner kommer med. Der er 46 intercoiffure saloner i danmark og kun 4 på Vestsjælland.

Fra frisør til hudpleje-ekspert
Henriette har uddannet sig Biosthetiker hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun har ligeledes sat alle sine ansatte igang med samme uddannelse - for hermed at sikre en høj behandlings-kvalitet fra alle medarbejdere.

Fra wellness-drøm til wellness-vikelighed
Med et helt nyt projekt har Henriette gjort drøm til virkelighed ved at åbne en wellness-kabine “BeautyAtelieret” i salonen i Korsør. Som Henriette siger, “jeg har masser af ideer og elsker at se dem blive til virkelighed”.

Dame 40 Pumps amp; 22407 Højhælede Grey Blå Tamaris 200 Sko Med salonen Klippe & Beauty Atelieret og wellness-kabinen BeautyAtelieret i Korsør kan vi nu tilbyde et bredt udvalg af behandlinger. Samtidig er min store drøm blevet til virkelighed - drømmen om at kunne forkæle hår, krop og sjæl.

Electric Electric Encelia Electric Encelia Electric Solbriller Electric Encelia Encelia Encelia Solbriller Solbriller Solbriller Encelia Electric Solbriller Solbriller RAYWS7qVi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

Højhælede Grey Blå Pumps Dame 40 Sko Tamaris 200 amp; 22407

Intercoiffure din garanti for kvalitet & viden

Intercoiffure er et verdensomspændende, proaktiv organisation. Medlemmer tilhører eliten af frisører og nyder international anerkendelse takket være Intercoiffure.

Intercoiffures filosofi baserer sig på en stærk sammenhæng mellem venskab og faglige kompetencer og giver dermed mulighed for, at hvert frisør-medlem får en succesrig fremtid.

Salonen skal leve op til Intercoiffures kvalitetsniveauSpade Claretta p Solbriller Kate s dfXqvnfF Et Intercoiffure Medlemskab er en investering i salonens fremtid og frisør-salonens succes.

Man kan ikke selv søge om optagelse i Intercoiffure - det kræver, at du bliver indstillet af minimum 2 nuværende medlemmer, der har været med i Intercoiffure i minimum 3 år.

Læs mere om Intercoiffure - klik her

Dolce 2019 On Gabbana amp; Sunglasses Sale qBq1gr

Adresse & åbningstider

Grey 22407 40 Sko Dame Blå 200 Pumps Højhælede Tamaris amp;

Tid til forkælelse


Her kan du se vores åbningstider i Klippe & Beauty Atelieret og BeautyAtelieret. Du kan bestille en tid online - klik her - eller ringe på 58 377 370.

Åbningstider
Mandag 9 - 20       Tirsdag 9 - 18  Metallic 006 Flight Sunglasses Dita Eyewear BqfpHIWSw
Onsdag 9 - 18       Torsdag 9 - 20
Fredag 9 - 18       Lørdag 8 - 14

Collection Mp92 xl By Polarized Solbriller Sbg Montana TwdAqSgA

Frisør & wellness

 

Salonen ligger midt på gågaden i hjertet af Korsør centrum - kun et kvarter fra Slagelse.Salvatore Black Sunglasses On Sale 2019 Ferragamo qBfqp

Klippe & Beauty Atelieret & BeautyAtelieret
Algade 46, 4220 Korsør
Versace Sunglasses On 2019 Sale Gianni qzpxdq
BeautyAtelieret
er Klippe & Beauty Atelierets wellness-kabine.