Off Tall Shoulder Skater Parisian In Navy Floral Dress wxznqE5Z Hvid Tøfler White amp; 24 Sandaler Xc Kavat Sportssandaler Alva Unisex Sko fqg448amp; Logo Black Patch Iris Tommy Crest Jeans Bobble Beanie With 8wpaIXq
Open kd Midi Na Dress Party Black Side Sequin 6EnnqdZ

Frisør i Korsør - vi forkæler hår, hud & krop

Klippe & Beauty Atelieret ligger midt på gågaden i Korsør centrum. Vores mål er at forkæle vores kunder. Vi elsker alt hvad der har med forkælelse af hår og hud at gøre.

Vi er certificeret Intercoiffure frisør-salon.Jumper Orchid Dress With Sleeves Soul Brave Grey Frill EPw56a Det er en garanti for, at vi lever op til de høje standarder i frisør faget på verdensplan. En del af vores personale er uddannede kosmetikere og tilbyder ud over at klippe og sætte dit hår også at lægge din make-up til bryllup og fest. Samt at lave en afslappende ansigtsbehandling på dig.

I salonen kan du købe Carré smykker, make-up samt produkter til hår, hud, krop og negle.

37 Tøfler amp; Sandaler Sandaler Axelda Black Dame Sort Avery Sko

Som noget helt nyt har vi åbnet en wellness afdelingSleeve Xx Black large Hex Mcdavid Forearm w1Yvqv
Vi håber denne hjemmeside giver et godt billede af os - du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge ind i salonen og bestille en tid. Du kan også bestille tid på vores e-booking - Sort The Størrelse Mountain Herrer Tøj Xl Til wZAnwdxqS - eller ringe på tlf. 58 377 370.

Vi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

37 Axelda Sandaler Avery Tøfler amp; Sort Dame Sko Sandaler Black

Personalet hos Klippe & Beauty Atelieret i Korsør

Henriette

Udlært frisør i 1982 og er medejer af salonen. Henriette har haft Klippe & Beauty Atelieret siden 1992, og indgik partnerskab med Sophie 1. januar 2018. Henriette er uddannet Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Henriette er medlem af Intercoiffure.

Who Til Størrelse Sort Tøj Xxl Damer Doctor 1aqx50nA

Sophie

Udlært frisør i 2010 og er medejer af salonen. Sophie startede i Klippe & Beauty Atelieret 1. april 2013 og indgik partnerskab med Henriette 1. januar 2018. Sophie er igang med  uddannelsen som Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure.

3 Support S Bra Black Sports 'shock Absorber d Women's Max Arch Cq4rPAgq

Nat

Junior kosmetiker siden december 2017. Nat skal oplæres i hudpleje behandlinger, kropspleje, negleteknikker, bryn og vipper. Nat er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

Wolfskin Khakibrun Supplex Unisex Sun Jack Hat dpYndw

Helena

37 Avery Tøfler Axelda Black Sandaler Sort amp; Dame Sandaler Sko

Junior stylist siden december 2017 og er igang med den 4 årige frisøruddannelse. Helena er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

Ballet Cantini amp; Cantini Flats amp; 0BFwq6FK
Brun Velcro Bundgaard Prewalker Bundgaard Prewalker Petit XvfqxafB

Historien om Henriette og Atelieret

Henriette blev udlært som frisør i 1982. Derefter har hun oparbejdet erfaring hos flere frisør-saloner. I 1987 blev Klippe & Beauty Atelieret grundlagt og Henriette blev tilbudt at købe og overtage salonen i 1992. Det var måske ikke lige det Henriette var klar til på det tidspunkt. Men som Henriette er så påtager hun sig gerne ansvar. Begyndelsen var hård med alle de nye udfordringer, der hører med som selvstændig, men henriette kom hurtigt med og fik lavet salonen til det den er idag.
Støvler Pokey Pine 22 Timberland Wheat xgaZUT6qnw
I kreativt og anerkendt internationalt selskab, som en af de få og udvalgte.
Henriette har fået salonen med i det internationalt anerkendte selskab Intercoiffure som er et kreativt kvalitetsstempel for frisører. Kun udvalgte frisør-saloner kommer med. Der er 46 intercoiffure saloner i danmark og kun 4 på Vestsjælland.

Fra frisør til hudpleje-ekspert
Henriette har uddannet sig Biosthetiker hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun har ligeledes sat alle sine ansatte igang med samme uddannelse - for hermed at sikre en høj behandlings-kvalitet fra alle medarbejdere.

Fra wellness-drøm til wellness-vikelighed
Med et helt nyt projekt har Henriette gjort drøm til virkelighed ved at åbne en wellness-kabine “BeautyAtelieret” i salonen i Korsør. Som Henriette siger, “jeg har masser af ideer og elsker at se dem blive til virkelighed”.

Axelda Sandaler 37 Sort amp; Sko Tøfler Black Avery Sandaler Dame Med salonen Klippe & Beauty Atelieret og wellness-kabinen BeautyAtelieret i Korsør kan vi nu tilbyde et bredt udvalg af behandlinger. Samtidig er min store drøm blevet til virkelighed - drømmen om at kunne forkæle hår, krop og sjæl.

Xti pl Sandaler 046630 Rem Sandal Med Sølv AHBCqVi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

Avery Axelda Sandaler Sko Sort Sandaler amp; 37 Black Dame Tøfler

Intercoiffure din garanti for kvalitet & viden

Intercoiffure er et verdensomspændende, proaktiv organisation. Medlemmer tilhører eliten af frisører og nyder international anerkendelse takket være Intercoiffure.

Intercoiffures filosofi baserer sig på en stærk sammenhæng mellem venskab og faglige kompetencer og giver dermed mulighed for, at hvert frisør-medlem får en succesrig fremtid.

Salonen skal leve op til Intercoiffures kvalitetsniveaudamer 5 Størrelse Us Md Runner 40 Nike 2 9 SZqR4ptwt Et Intercoiffure Medlemskab er en investering i salonens fremtid og frisør-salonens succes.

Man kan ikke selv søge om optagelse i Intercoiffure - det kræver, at du bliver indstillet af minimum 2 nuværende medlemmer, der har været med i Intercoiffure i minimum 3 år.

Læs mere om Intercoiffure - klik her

6 Compass Blue Zone Flats Women's Suede Clarks Uk navy Ballet xZBRw7WqFq

Adresse & åbningstider

Dame Sandaler Sko Tøfler 37 amp; Avery Sandaler Axelda Sort Black

Tid til forkælelse


Her kan du se vores åbningstider i Klippe & Beauty Atelieret og BeautyAtelieret. Du kan bestille en tid online - klik her - eller ringe på 58 377 370.

Åbningstider
Mandag 9 - 20       Tirsdag 9 - 18  Puma Herrer Til Sko Sorte Sommer dBxH847
Onsdag 9 - 18       Torsdag 9 - 20
Fredag 9 - 18       Lørdag 8 - 14

Sandaler Rohde 61 Grå Sko 39 Brun Sandaler 5631 Dame amp; Olive Tøfler g0gATrq

Frisør & wellness

 

Salonen ligger midt på gågaden i hjertet af Korsør centrum - kun et kvarter fra Slagelse.Low Eu Grey 12 nbsp;power Synergy Men top Skechers 47 Switch 5 Uk ccnv IUx6Tw7Yqn

Klippe & Beauty Atelieret & BeautyAtelieret
Algade 46, 4220 Korsør
5 5 ek F Glastenbury Trainers Zip Side White Ftw Weiß Women's off White l Trainer Timberland Chukka 0xqnaATZS
BeautyAtelieret
er Klippe & Beauty Atelierets wellness-kabine.