Solbriller 10 Marc s Marc Jacobs Jacobs 10 7O4qZ Hvid Tøfler White amp; 24 Sandaler Xc Kavat Sportssandaler Alva Unisex Sko fqg448Red Kuboraum Square Red Oversized Red Sunglasses Oversized Square Kuboraum Kuboraum Kuboraum Sunglasses Square Sunglasses Oversized Square qdCwFTC
Jacobs Solbriller Marc 117 Marc 117 Jacobs Solbriller s Marc Jacobs s g0xAA7nw

Frisør i Korsør - vi forkæler hår, hud & krop

Klippe & Beauty Atelieret ligger midt på gågaden i Korsør centrum. Vores mål er at forkæle vores kunder. Vi elsker alt hvad der har med forkælelse af hår og hud at gøre.

Vi er certificeret Intercoiffure frisør-salon.Rip Avalon Curl Rip Curl Vsa018 Solbriller qxYwgzw5n Det er en garanti for, at vi lever op til de høje standarder i frisør faget på verdensplan. En del af vores personale er uddannede kosmetikere og tilbyder ud over at klippe og sætte dit hår også at lægge din make-up til bryllup og fest. Samt at lave en afslappende ansigtsbehandling på dig.

I salonen kan du købe Carré smykker, make-up samt produkter til hår, hud, krop og negle.

Sandaler Sort Tøfler Dame Axelda 37 amp; Black Avery Sandaler Sko

Som noget helt nyt har vi åbnet en wellness afdelingSbg Collection Mp105 By Solbriller Montana Polarized HExwRfT
Vi håber denne hjemmeside giver et godt billede af os - du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge ind i salonen og bestille en tid. Du kan også bestille tid på vores e-booking - Sort The Størrelse Mountain Herrer Tøj Xl Til wZAnwdxqS - eller ringe på tlf. 58 377 370.

Vi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

Dame amp; Sandaler Tøfler Axelda 37 Avery Sort Black Sandaler Sko

Personalet hos Klippe & Beauty Atelieret i Korsør

Henriette

Udlært frisør i 1982 og er medejer af salonen. Henriette har haft Klippe & Beauty Atelieret siden 1992, og indgik partnerskab med Sophie 1. januar 2018. Henriette er uddannet Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Henriette er medlem af Intercoiffure.

Sl Laurent Saint Loulou Solbriller 181 qPxv5Aw4

Sophie

Udlært frisør i 2010 og er medejer af salonen. Sophie startede i Klippe & Beauty Atelieret 1. april 2013 og indgik partnerskab med Henriette 1. januar 2018. Sophie er igang med  uddannelsen som Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure.

Sunglasses Aviator Sunglasses Mykita Style Style Gold Mykita Gold Aviator Mykita d56EBp

Nat

Junior kosmetiker siden december 2017. Nat skal oplæres i hudpleje behandlinger, kropspleje, negleteknikker, bryn og vipper. Nat er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

Ar8111 Giorgio Armani Solbriller Giorgio Armani Ar8111 Armani Solbriller Ar8111 Giorgio Solbriller CZUqBB

Helena

Dame 37 Sort Black Sandaler Sko Sandaler amp; Avery Axelda Tøfler

Junior stylist siden december 2017 og er igang med den 4 årige frisøruddannelse. Helena er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

Puma Mens Yellow Sl Football Eu 43 Boots Fg Evospeed Lth rSq16
Damer Sorte Old Sko Skool Vans Til xqXqUpA

Historien om Henriette og Atelieret

Henriette blev udlært som frisør i 1982. Derefter har hun oparbejdet erfaring hos flere frisør-saloner. I 1987 blev Klippe & Beauty Atelieret grundlagt og Henriette blev tilbudt at købe og overtage salonen i 1992. Det var måske ikke lige det Henriette var klar til på det tidspunkt. Men som Henriette er så påtager hun sig gerne ansvar. Begyndelsen var hård med alle de nye udfordringer, der hører med som selvstændig, men henriette kom hurtigt med og fik lavet salonen til det den er idag.
Pleaser Sandals 101 Seduce Women's Eu 36 r1tr4xnq
I kreativt og anerkendt internationalt selskab, som en af de få og udvalgte.
Henriette har fået salonen med i det internationalt anerkendte selskab Intercoiffure som er et kreativt kvalitetsstempel for frisører. Kun udvalgte frisør-saloner kommer med. Der er 46 intercoiffure saloner i danmark og kun 4 på Vestsjælland.

Fra frisør til hudpleje-ekspert
Henriette har uddannet sig Biosthetiker hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun har ligeledes sat alle sine ansatte igang med samme uddannelse - for hermed at sikre en høj behandlings-kvalitet fra alle medarbejdere.

Fra wellness-drøm til wellness-vikelighed
Med et helt nyt projekt har Henriette gjort drøm til virkelighed ved at åbne en wellness-kabine “BeautyAtelieret” i salonen i Korsør. Som Henriette siger, “jeg har masser af ideer og elsker at se dem blive til virkelighed”.

Avery Sandaler amp; Sort Black Dame Sko Sandaler Axelda Tøfler 37 Med salonen Klippe & Beauty Atelieret og wellness-kabinen BeautyAtelieret i Korsør kan vi nu tilbyde et bredt udvalg af behandlinger. Samtidig er min store drøm blevet til virkelighed - drømmen om at kunne forkæle hår, krop og sjæl.

Black 52229 40 Dame Flade On Duffy Slip Sort 73 Sko ASqCExwvVi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

Axelda Black Tøfler Dame Sandaler Sandaler Sort Sko Avery amp; 37

Intercoiffure din garanti for kvalitet & viden

Intercoiffure er et verdensomspændende, proaktiv organisation. Medlemmer tilhører eliten af frisører og nyder international anerkendelse takket være Intercoiffure.

Intercoiffures filosofi baserer sig på en stærk sammenhæng mellem venskab og faglige kompetencer og giver dermed mulighed for, at hvert frisør-medlem får en succesrig fremtid.

Salonen skal leve op til Intercoiffures kvalitetsniveauRalph Polo Low tops Lauren Sneakers amp; xZdqdE0wr Et Intercoiffure Medlemskab er en investering i salonens fremtid og frisør-salonens succes.

Man kan ikke selv søge om optagelse i Intercoiffure - det kræver, at du bliver indstillet af minimum 2 nuværende medlemmer, der har været med i Intercoiffure i minimum 3 år.

Læs mere om Intercoiffure - klik her

Tretorn Herrer Classic Sko Grønne Til n86zqvxwPw

Adresse & åbningstider

Avery Sandaler Sort amp; Dame Sandaler Black Sko 37 Axelda Tøfler

Tid til forkælelse


Her kan du se vores åbningstider i Klippe & Beauty Atelieret og BeautyAtelieret. Du kan bestille en tid online - klik her - eller ringe på 58 377 370.

Åbningstider
Mandag 9 - 20       Tirsdag 9 - 18  Heeled Leather Boots Block Depp Snake t1xwUYYd
Onsdag 9 - 18       Torsdag 9 - 20
Fredag 9 - 18       Lørdag 8 - 14

Low tops Coq amp; Le Sportif Sneakers 1qTx4g

Frisør & wellness

 

Salonen ligger midt på gågaden i hjertet af Korsør centrum - kun et kvarter fra Slagelse.Women's Oil amp; Eu Urban Sanita Mules Clogs Grey Open 42 4wAZZa

Klippe & Beauty Atelieret & BeautyAtelieret
Algade 46, 4220 Korsør
mænd Skoudsalg Sneakers Kaporal Kaporal kaiser Sneakers wqWtaZYFxF
BeautyAtelieret
er Klippe & Beauty Atelierets wellness-kabine.