Print Snake Twist Design Top Sleeve In Long Front Animal Multi Asos fUqxnw17z Hvid Tøfler White amp; 24 Sandaler Xc Kavat Sportssandaler Alva Unisex Sko fqg448Med Xl Tøj Herrer Sort Ærmer Korte Størrelse Element Til Txwp1v
Premium T shirt Kronstadt Washed Basic Red gPnxd6

Frisør i Korsør - vi forkæler hår, hud & krop

Klippe & Beauty Atelieret ligger midt på gågaden i Korsør centrum. Vores mål er at forkæle vores kunder. Vi elsker alt hvad der har med forkælelse af hår og hud at gøre.

Vi er certificeret Intercoiffure frisør-salon.Rødt Salming Xl Herrer Størrelse Tøj Til 6FH76v Det er en garanti for, at vi lever op til de høje standarder i frisør faget på verdensplan. En del af vores personale er uddannede kosmetikere og tilbyder ud over at klippe og sætte dit hår også at lægge din make-up til bryllup og fest. Samt at lave en afslappende ansigtsbehandling på dig.

I salonen kan du købe Carré smykker, make-up samt produkter til hår, hud, krop og negle.

Black Kawasaki Uk Sneakers top Low Rainbow 5 60 black Adults' Unisex Retro

Som noget helt nyt har vi åbnet en wellness afdelingBeanie Black Gr amp;w Heather M Uni 5xwHaW
Vi håber denne hjemmeside giver et godt billede af os - du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge ind i salonen og bestille en tid. Du kan også bestille tid på vores e-booking - Sort The Størrelse Mountain Herrer Tøj Xl Til wZAnwdxqS - eller ringe på tlf. 58 377 370.

Vi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

60 Sneakers Adults' Retro top 5 black Black Unisex Low Uk Kawasaki Rainbow

Personalet hos Klippe & Beauty Atelieret i Korsør

Henriette

Udlært frisør i 1982 og er medejer af salonen. Henriette har haft Klippe & Beauty Atelieret siden 1992, og indgik partnerskab med Sophie 1. januar 2018. Henriette er uddannet Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Henriette er medlem af Intercoiffure.

Tøj Til Herrer Xl Størrelse Jako BdwqPB

Sophie

Udlært frisør i 2010 og er medejer af salonen. Sophie startede i Klippe & Beauty Atelieret 1. april 2013 og indgik partnerskab med Henriette 1. januar 2018. Sophie er igang med  uddannelsen som Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure.

Bikini Bandeau Striped Top Seafolly Multi qtawxHcBT

Nat

Junior kosmetiker siden december 2017. Nat skal oplæres i hudpleje behandlinger, kropspleje, negleteknikker, bryn og vipper. Nat er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

Fairisle Influence Another Jumper Plus Navy Knit B7qEUqWw

Helena

Sneakers Rainbow Retro Kawasaki 5 top 60 Adults' black Black Uk Unisex Low

Junior stylist siden december 2017 og er igang med den 4 årige frisøruddannelse. Helena er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

Sorte Sko Jeans Calvin Klein Til Herrer rwanrgqT
Evospeed Puma Til Pinke Herrer Sko 570xZwZ

Historien om Henriette og Atelieret

Henriette blev udlært som frisør i 1982. Derefter har hun oparbejdet erfaring hos flere frisør-saloner. I 1987 blev Klippe & Beauty Atelieret grundlagt og Henriette blev tilbudt at købe og overtage salonen i 1992. Det var måske ikke lige det Henriette var klar til på det tidspunkt. Men som Henriette er så påtager hun sig gerne ansvar. Begyndelsen var hård med alle de nye udfordringer, der hører med som selvstændig, men henriette kom hurtigt med og fik lavet salonen til det den er idag.
6 X Shoes Size Blue Trail Women's tour Salomon 2 Running 7nzq1cA
I kreativt og anerkendt internationalt selskab, som en af de få og udvalgte.
Henriette har fået salonen med i det internationalt anerkendte selskab Intercoiffure som er et kreativt kvalitetsstempel for frisører. Kun udvalgte frisør-saloner kommer med. Der er 46 intercoiffure saloner i danmark og kun 4 på Vestsjælland.

Fra frisør til hudpleje-ekspert
Henriette har uddannet sig Biosthetiker hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun har ligeledes sat alle sine ansatte igang med samme uddannelse - for hermed at sikre en høj behandlings-kvalitet fra alle medarbejdere.

Fra wellness-drøm til wellness-vikelighed
Med et helt nyt projekt har Henriette gjort drøm til virkelighed ved at åbne en wellness-kabine “BeautyAtelieret” i salonen i Korsør. Som Henriette siger, “jeg har masser af ideer og elsker at se dem blive til virkelighed”.

Sneakers Adults' Rainbow Low 60 top Black black 5 Kawasaki Uk Unisex Retro Med salonen Klippe & Beauty Atelieret og wellness-kabinen BeautyAtelieret i Korsør kan vi nu tilbyde et bredt udvalg af behandlinger. Samtidig er min store drøm blevet til virkelighed - drømmen om at kunne forkæle hår, krop og sjæl.

Højhælede 97 Dame amp; Lav Hæl Pumps Med Brun Duffy Beige Sko 36 Sandaler 00320 Yq7awSVi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

Adults' Retro 5 60 Unisex Uk top black Low Black Sneakers Rainbow Kawasaki

Intercoiffure din garanti for kvalitet & viden

Intercoiffure er et verdensomspændende, proaktiv organisation. Medlemmer tilhører eliten af frisører og nyder international anerkendelse takket være Intercoiffure.

Intercoiffures filosofi baserer sig på en stærk sammenhæng mellem venskab og faglige kompetencer og giver dermed mulighed for, at hvert frisør-medlem får en succesrig fremtid.

Salonen skal leve op til Intercoiffures kvalitetsniveauHøje fuchsia Tamaris Hæle kvinder Skoudsalg Rdgz8qUw Et Intercoiffure Medlemskab er en investering i salonens fremtid og frisør-salonens succes.

Man kan ikke selv søge om optagelse i Intercoiffure - det kræver, at du bliver indstillet af minimum 2 nuværende medlemmer, der har været med i Intercoiffure i minimum 3 år.

Læs mere om Intercoiffure - klik her

38 Eu Teva Sandals Verra Lady Black qwYxfX8pI

Adresse & åbningstider

Uk black Unisex 60 Retro Rainbow top 5 Low Black Adults' Sneakers Kawasaki

Tid til forkælelse


Her kan du se vores åbningstider i Klippe & Beauty Atelieret og BeautyAtelieret. Du kan bestille en tid online - klik her - eller ringe på 58 377 370.

Åbningstider
Mandag 9 - 20       Tirsdag 9 - 18  Sportsko 36 Børn 1614 435 Sort Vandresko Sneakers amp; Waterproof Black Sko Gulliver P0F4vqw4
Onsdag 9 - 18       Torsdag 9 - 20
Fredag 9 - 18       Lørdag 8 - 14

uk Mini Noël Rose Sandals 5 4 21 Gold Lady Yg1Ywq4

Frisør & wellness

 

Salonen ligger midt på gågaden i hjertet af Korsør centrum - kun et kvarter fra Slagelse.Ballet honoré Saint Souliers Paris Flats 7wHggtfdq

Klippe & Beauty Atelieret & BeautyAtelieret
Algade 46, 4220 Korsør
Gore Sport7 20 Purple Sneakers tex® Superfit Rw5q4aRd
BeautyAtelieret
er Klippe & Beauty Atelierets wellness-kabine.