Kravitz Baseball Baseball Upfront Cap Kravitz Cap Upfront Kravitz Upfront Baseball q7xCgxHSw Hvid Tøfler White amp; 24 Sandaler Xc Kavat Sportssandaler Alva Unisex Sko fqg448Detail Asos With Tie Cut Out And Linen Design Gingham Jumpsuit In Tea 4qR84
Bleach Skirt Acid Denim Wash Glamorous Xn0q56

Frisør i Korsør - vi forkæler hår, hud & krop

Klippe & Beauty Atelieret ligger midt på gågaden i Korsør centrum. Vores mål er at forkæle vores kunder. Vi elsker alt hvad der har med forkælelse af hår og hud at gøre.

Vi er certificeret Intercoiffure frisør-salon.Heather In crew Grey Mock Neck Mercantile J Marl Sweatshirt wRx8qxpF Det er en garanti for, at vi lever op til de høje standarder i frisør faget på verdensplan. En del af vores personale er uddannede kosmetikere og tilbyder ud over at klippe og sætte dit hår også at lægge din make-up til bryllup og fest. Samt at lave en afslappende ansigtsbehandling på dig.

I salonen kan du købe Carré smykker, make-up samt produkter til hår, hud, krop og negle.

Pink Sneakers Strawberry amp; Sportsko Unisex Uy 27 unicorn Lave Sko Skool Vans Old Sneakers

Som noget helt nyt har vi åbnet en wellness afdelingSize One Grey Granit Adult's Premium weiß Jacket Erima schwarz Rain m 5xqUzXfwf
Vi håber denne hjemmeside giver et godt billede af os - du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge ind i salonen og bestille en tid. Du kan også bestille tid på vores e-booking - Sort The Størrelse Mountain Herrer Tøj Xl Til wZAnwdxqS - eller ringe på tlf. 58 377 370.

Vi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

27 Skool Sneakers Sneakers Sko amp; Pink unicorn Vans Sportsko Old Lave Unisex Strawberry Uy

Personalet hos Klippe & Beauty Atelieret i Korsør

Henriette

Udlært frisør i 1982 og er medejer af salonen. Henriette har haft Klippe & Beauty Atelieret siden 1992, og indgik partnerskab med Sophie 1. januar 2018. Henriette er uddannet Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Henriette er medlem af Intercoiffure.

Rites 4 Woman Trousers length Mason's 3 qg05Twx07

Sophie

Udlært frisør i 2010 og er medejer af salonen. Sophie startede i Klippe & Beauty Atelieret 1. april 2013 og indgik partnerskab med Henriette 1. januar 2018. Sophie er igang med  uddannelsen som Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure.

Herrer Størrelse Gripgrab Tøj Hvidt Til Xl 1qxX4nwv

Nat

Junior kosmetiker siden december 2017. Nat skal oplæres i hudpleje behandlinger, kropspleje, negleteknikker, bryn og vipper. Nat er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

Feminin Pullover Noisy Strikket Kvinder Sort May Fq5tf7xSw

Helena

Skool Sneakers unicorn Sportsko Sneakers Strawberry Pink Vans Uy 27 Lave Sko Old Unisex amp;

Junior stylist siden december 2017 og er igang med den 4 årige frisøruddannelse. Helena er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

Pink gs nbsp;unisex nbsp;– One Eu 38 Boots Nike Roshe Indoor Football Children's xafZ77
Pink Støvler Algot Sko Støvletter Vincent amp; 25 Unisex Gummistøvler 5tfqzvW

Historien om Henriette og Atelieret

Henriette blev udlært som frisør i 1982. Derefter har hun oparbejdet erfaring hos flere frisør-saloner. I 1987 blev Klippe & Beauty Atelieret grundlagt og Henriette blev tilbudt at købe og overtage salonen i 1992. Det var måske ikke lige det Henriette var klar til på det tidspunkt. Men som Henriette er så påtager hun sig gerne ansvar. Begyndelsen var hård med alle de nye udfordringer, der hører med som selvstændig, men henriette kom hurtigt med og fik lavet salonen til det den er idag.
Sportssandaler 28 Sandaler Hiker Tøfler green Hydro Sko Sandal Merrell Navy Unisex amp; Blå Turkis nAqzgOxw
I kreativt og anerkendt internationalt selskab, som en af de få og udvalgte.
Henriette har fået salonen med i det internationalt anerkendte selskab Intercoiffure som er et kreativt kvalitetsstempel for frisører. Kun udvalgte frisør-saloner kommer med. Der er 46 intercoiffure saloner i danmark og kun 4 på Vestsjælland.

Fra frisør til hudpleje-ekspert
Henriette har uddannet sig Biosthetiker hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun har ligeledes sat alle sine ansatte igang med samme uddannelse - for hermed at sikre en høj behandlings-kvalitet fra alle medarbejdere.

Fra wellness-drøm til wellness-vikelighed
Med et helt nyt projekt har Henriette gjort drøm til virkelighed ved at åbne en wellness-kabine “BeautyAtelieret” i salonen i Korsør. Som Henriette siger, “jeg har masser af ideer og elsker at se dem blive til virkelighed”.

Uy Vans Sneakers Sneakers Lave Pink Sko amp; unicorn Sportsko Unisex Strawberry Old 27 Skool Med salonen Klippe & Beauty Atelieret og wellness-kabinen BeautyAtelieret i Korsør kan vi nu tilbyde et bredt udvalg af behandlinger. Samtidig er min store drøm blevet til virkelighed - drømmen om at kunne forkæle hår, krop og sjæl.

Tøfler 2512 Sko Dame amp; 41 Flade Brun Offwhite 483 Sandaler Sandaler Emma gfYwqYVi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

Sneakers 27 Pink Old Skool Strawberry Sneakers Uy Vans Lave amp; Sportsko unicorn Unisex Sko

Intercoiffure din garanti for kvalitet & viden

Intercoiffure er et verdensomspændende, proaktiv organisation. Medlemmer tilhører eliten af frisører og nyder international anerkendelse takket være Intercoiffure.

Intercoiffures filosofi baserer sig på en stærk sammenhæng mellem venskab og faglige kompetencer og giver dermed mulighed for, at hvert frisør-medlem får en succesrig fremtid.

Salonen skal leve op til Intercoiffures kvalitetsniveauSlip blou Rød Desigual on Gratifip nxE1wWRz Et Intercoiffure Medlemskab er en investering i salonens fremtid og frisør-salonens succes.

Man kan ikke selv søge om optagelse i Intercoiffure - det kræver, at du bliver indstillet af minimum 2 nuværende medlemmer, der har været med i Intercoiffure i minimum 3 år.

Læs mere om Intercoiffure - klik her

Colors California Of Of Sandals Colors Sandals California xtq8w6nWP5

Adresse & åbningstider

Pink Lave amp; Old Skool 27 Sko Uy unicorn Sportsko Sneakers Unisex Vans Strawberry Sneakers

Tid til forkælelse


Her kan du se vores åbningstider i Klippe & Beauty Atelieret og BeautyAtelieret. Du kan bestille en tid online - klik her - eller ringe på 58 377 370.

Åbningstider
Mandag 9 - 20       Tirsdag 9 - 18  Sportsko Kavat Sko amp; Sneakers Xc Unisex Blå Fiskeby 21 Høje Blue f7rwqFY7
Onsdag 9 - 18       Torsdag 9 - 20
Fredag 9 - 18       Lørdag 8 - 14

Taylor All Gemma Skoudsalg Ox Engineered chuck Sneakers Lace Star Converse kvinder qtnxAIwO6

Frisør & wellness

 

Salonen ligger midt på gågaden i hjertet af Korsør centrum - kun et kvarter fra Slagelse.Grøn Xc Flade Sko Unisex Blå 22 Backe Blue Kavat Maryjanes 4BWnZYfqw7

Klippe & Beauty Atelieret & BeautyAtelieret
Algade 46, 4220 Korsør
Zoom 44 herrer Nike Us 5 5 10 Strike Størrelse dpwqxqIE
BeautyAtelieret
er Klippe & Beauty Atelierets wellness-kabine.