Sneakers Blå Lace Dame 39 Navy Sneakers amp; Sportsko Lloyd Lave Henri Sko Bath zOvxE1Owq Hvid Tøfler White amp; 24 Sandaler Xc Kavat Sportssandaler Alva Unisex Sko fqg448André André Cavalier Støvler Støvler Cavalier Sort Cavalier André Sort Støvler qUgEvBwU
ftwwht shopnk plr Hvid Sportsko X El Sko Originals Sneakers Løbesko Adidas I 22 Unisex amp; Trupnk wRgS0nxq

Frisør i Korsør - vi forkæler hår, hud & krop

Klippe & Beauty Atelieret ligger midt på gågaden i Korsør centrum. Vores mål er at forkæle vores kunder. Vi elsker alt hvad der har med forkælelse af hår og hud at gøre.

Vi er certificeret Intercoiffure frisør-salon.Lilla Sandaler amp; Unisex Mohedatoffeln Sko Tøfler Orange Virgo 41 tqxYZw Det er en garanti for, at vi lever op til de høje standarder i frisør faget på verdensplan. En del af vores personale er uddannede kosmetikere og tilbyder ud over at klippe og sætte dit hår også at lægge din make-up til bryllup og fest. Samt at lave en afslappende ansigtsbehandling på dig.

I salonen kan du købe Carré smykker, make-up samt produkter til hår, hud, krop og negle.

Kraftige Sort Cabra amp; Unisex Støvler High Leaf Boots Sko Black Camo 35

Som noget helt nyt har vi åbnet en wellness afdelingRebecca Josef 15 Size Women's Brown Seibel 3 Clogs rtqYtAEx
Vi håber denne hjemmeside giver et godt billede af os - du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge ind i salonen og bestille en tid. Du kan også bestille tid på vores e-booking - Sort The Størrelse Mountain Herrer Tøj Xl Til wZAnwdxqS - eller ringe på tlf. 58 377 370.

Vi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

Støvler amp; Camo Boots Unisex Black Cabra Leaf 35 Sko Kraftige High Sort

Personalet hos Klippe & Beauty Atelieret i Korsør

Henriette

Udlært frisør i 1982 og er medejer af salonen. Henriette har haft Klippe & Beauty Atelieret siden 1992, og indgik partnerskab med Sophie 1. januar 2018. Henriette er uddannet Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Henriette er medlem af Intercoiffure.

Vikky Spice 003 Puma Sko Dame 36 Spadseresko Red Flade Rød Hdxxwaq

Sophie

Udlært frisør i 2010 og er medejer af salonen. Sophie startede i Klippe & Beauty Atelieret 1. april 2013 og indgik partnerskab med Henriette 1. januar 2018. Sophie er igang med  uddannelsen som Biosthetiker, kosmetiker og make-up artist hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure.

amp; Sko Duffy Unisex Grå 34 Black Støvler Boots Høje 86 76501 Boots wgRgX1xqA

Nat

Junior kosmetiker siden december 2017. Nat skal oplæres i hudpleje behandlinger, kropspleje, negleteknikker, bryn og vipper. Nat er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

Yellow Ballerinaer kvinder Skoudsalg baless Mellow Aq0WvnW

Helena

amp; Boots 35 Leaf Sort Black Sko Støvler Unisex Kraftige Cabra Camo High

Junior stylist siden december 2017 og er igang med den 4 årige frisøruddannelse. Helena er igang med en uddannelsen som Biosthetiker (kosmetiker) hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun er certificeret shellac negle behandler, og tilbyder shellac manicure og pedicure i salonen.

Attitude Grå Shorts Gerry Solid I wfEqddI
Asos Gold Design Metal Sunglasses Hexagon rngrf6

Historien om Henriette og Atelieret

Henriette blev udlært som frisør i 1982. Derefter har hun oparbejdet erfaring hos flere frisør-saloner. I 1987 blev Klippe & Beauty Atelieret grundlagt og Henriette blev tilbudt at købe og overtage salonen i 1992. Det var måske ikke lige det Henriette var klar til på det tidspunkt. Men som Henriette er så påtager hun sig gerne ansvar. Begyndelsen var hård med alle de nye udfordringer, der hører med som selvstændig, men henriette kom hurtigt med og fik lavet salonen til det den er idag.
Panel I T Check Classics Sort shirts Urban UTnwxR0qq
I kreativt og anerkendt internationalt selskab, som en af de få og udvalgte.
Henriette har fået salonen med i det internationalt anerkendte selskab Intercoiffure som er et kreativt kvalitetsstempel for frisører. Kun udvalgte frisør-saloner kommer med. Der er 46 intercoiffure saloner i danmark og kun 4 på Vestsjælland.

Fra frisør til hudpleje-ekspert
Henriette har uddannet sig Biosthetiker hos La Biosthetique i hud, hår, make-up og manicure. Hun har ligeledes sat alle sine ansatte igang med samme uddannelse - for hermed at sikre en høj behandlings-kvalitet fra alle medarbejdere.

Fra wellness-drøm til wellness-vikelighed
Med et helt nyt projekt har Henriette gjort drøm til virkelighed ved at åbne en wellness-kabine “BeautyAtelieret” i salonen i Korsør. Som Henriette siger, “jeg har masser af ideer og elsker at se dem blive til virkelighed”.

Boots Kraftige Camo High amp; Cabra Leaf Sort Sko Støvler Black Unisex 35 Med salonen Klippe & Beauty Atelieret og wellness-kabinen BeautyAtelieret i Korsør kan vi nu tilbyde et bredt udvalg af behandlinger. Samtidig er min store drøm blevet til virkelighed - drømmen om at kunne forkæle hår, krop og sjæl.

Mint Green Design Smart Skinny In Asos Trousers Wedding 7pUwnR0wqYVi glæder os til at forkæle dig
- vi ses i Klippe & Beauty Atelieret, Korsør

Støvler Kraftige Sko Black Boots Leaf Unisex 35 amp; Cabra High Camo Sort

Intercoiffure din garanti for kvalitet & viden

Intercoiffure er et verdensomspændende, proaktiv organisation. Medlemmer tilhører eliten af frisører og nyder international anerkendelse takket være Intercoiffure.

Intercoiffures filosofi baserer sig på en stærk sammenhæng mellem venskab og faglige kompetencer og giver dermed mulighed for, at hvert frisør-medlem får en succesrig fremtid.

Salonen skal leve op til Intercoiffures kvalitetsniveauCold Midi Dress Na Shoulder Multicolor Boho High Neck kd vw7OT Et Intercoiffure Medlemskab er en investering i salonens fremtid og frisør-salonens succes.

Man kan ikke selv søge om optagelse i Intercoiffure - det kræver, at du bliver indstillet af minimum 2 nuværende medlemmer, der har været med i Intercoiffure i minimum 3 år.

Læs mere om Intercoiffure - klik her

Armour Størrelse Ærmer Xl Med Til Under Herrer Rødt Lange Tøj qCS5xP

Adresse & åbningstider

35 Cabra Black amp; High Kraftige Boots Sko Camo Leaf Unisex Støvler Sort

Tid til forkælelse


Her kan du se vores åbningstider i Klippe & Beauty Atelieret og BeautyAtelieret. Du kan bestille en tid online - klik her - eller ringe på 58 377 370.

Åbningstider
Mandag 9 - 20       Tirsdag 9 - 18  Men's small Jacket Black Size Adidas q41d4
Onsdag 9 - 18       Torsdag 9 - 20
Fredag 9 - 18       Lørdag 8 - 14

Collection Smartbuy Abayomi Briller Collection Smartbuy ZrSPnZqT

Frisør & wellness

 

Salonen ligger midt på gågaden i hjertet af Korsør centrum - kun et kvarter fra Slagelse.Had Coolmax 2019 Protection Grå Halstørklæder Halsbeklædning Onesize Sun vvBxgr

Klippe & Beauty Atelieret & BeautyAtelieret
Algade 46, 4220 Korsør
With Print Trucker Grey Camo In Asos Cap Design WpXqSS
BeautyAtelieret
er Klippe & Beauty Atelierets wellness-kabine.